​Route vanaf de Utrechtsebaan, de A12 richting Den Haag

​​

In 2009 is een deel van het Haagse Centrum autoluw gemaakt. Dit is tot op heden nog steeds niet in de meeste navigatiesystemen opgenomen. Onderstaand een correcte routebeschrijving naar Van Kleef;​​

Hierbij de routebeschrijving vanaf het einde van de Utrechtsebaan. (dus niet afslag Centrum nemen, maar de Utrechtse baan helemaal tot het einde, bij het malieveld afrijden.)

Aan het einde van de Utrechtse baan, bij de stoplichten, linksaf slaan, de Zuid-Hollandlaan op.

Aan het eind van de Zuidhollandlaan de meest linkerbaan, die naar rechts gaat voorsorteren. Let op dat u hier goed voor sorteert, want wisselen van baan is nagenoeg onmogelijk! Volg de aanwijzingen MCH ziekenhuis.

Bij stoplichten dus rechts af en dan bij volgende stoplichten linksaf de Dr. Kuyperstraat oprijden.

Deze gaat over in de Mauritskade en dan weer over in Hoge wal; m.a.w. "immer gerade aus".

Bij kruising met Prinsessewal en Anna Paulownastraat bij stoplichten linksaf de Prinssewal oprijden.

Aan het einde van de Prinsessewal rechtdoor de Prinsestraat inrijden.

Eerste straat rechtsaf de Pieterstraat in.

Einde Pieterstraat linksaf de Torenstraat in.

De Torenstraat loopt over in de Jan Hendrikstraat en aan einde, bij kruising en stoplichten, rechtsaf de Prinsegracht op.

Bij eerste stoplichten linksaf de Brouwersgracht oprijden.

Eerste straat links en dan meteen rechts de Zuidwal oprijden. (water aan rechterhand houden)

Eerste straat links de Glasblazerslaan op en dan eind links de Lange Beestenmarkt in. Na 20 meter aan uw linker hand vindt u van Kleef. U bent gearriveerd.

Openbaar vervoer:

Tram 2,3,5 en 6
Bus 25
Halte; Grote Markt

Parkeergarage:
-  Grote Markt, bij voorkeur parkeren bij de uitgang Grote Markt (ca. 4 minuten lopen)
-  Q park City parking aan de Laan 5-7 (ca. 5 minuten lopen)

Indien komend vanaf de kant van de Stille Veerkade
-  Q park Lutherse Burgwal, Lutherse Burgwal 25 (ca. 4 minuten lopen)